Više dobre glazbe

Više dobre glazbe – slogan je koji najbolje opisuje hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih koje svakodnevno čuješ na Totalnom! Naravno – iz dana u dan za tebe biramo i najbolje hitove današnjice s tim da i dalje njegujemo svoj Pop/Rock mainstream koji tako voliš. Naš glavni glazbeni urednik si ti – u svako doba dana, jer sve pjesme koje emitiramo redovito testiramo na specijaliziranim anketama. Hvala ti – zbog tebe tako dobro zvučimo!

Sat bez priče

Svaki radni dan od 15 do 16 h – nema priče – saaaamo sviramoooo!!!
Antologijski pop rock, i domaći i strani, vješto kombiniramo s novim hitovima – a osim naše glazbene urednice u izbor se možete uključiti i vi! Svakodnevno na naš besplatni automat 0800 805 822 možete javiti s kojom pjesmom želite da započne Sat bez priče na Totalnom!

Vikend na Totalnom

Ne, nisi jedini koji radi vikendom! I da, zbog tebe smo tu! Pravimo ti društvo na poslu, u spizi, dok imaš generalku po stanu ili lagano pripremaš gradele!
Što god radio i gdje god bio Nikša se brine da ti ne nedostaje više dobre glazbe! Ako za vrijeme vikenda, dok dobar dio ekipe lovi predah od radnog dijela tjedna, s ponosom možeš reći da smo tvoj radio za bolje raspoloženje – mi smo ispunili svoj cilj!

Večer na Totalnom

Od 20 sati pa nadalje radije ćete slušati Totalni nego gledati dnevnik.
Razlog? Vrlo jednostavan!
Totalni FM je nastajao prema Vašim prijedlozima.
A glazba je naša najbolja strana.
Nekad je to i više nego dovoljno za uživati i odmoriti se.
Upali nas i saznaj zašto svaki put ponosno kažemo da smo – tvoj radio za bolje raspoloženje!

Prema kraju dana

Da ti zadnji sati na poslu prođu u što boljem raspoloženju – brine se Sanela.
U održavanju dobrog raspoloženja u popodnevnim satima pomažu joj totalno dobra glazba, zabavne priče iz svakodnevnog života i informacije o tome što se događa po gradu i Dalmaciji. Kada konačno dođe vrijeme da „timbraš kartelu“ za poć doma – otpratit će te na najbolji mogući način – uz više dobre glazbe.

S vama kroz dan

Dok ti odradiš marendu – Ivan je tu!Svakog radnog dana od 11 do 15.
I bez obzira jesi li danas dobro raspoložen ili ti je na poslu drama, jesi ulovio zeleni val u Vukovarskoj ili je danas svako crveno – tvoje – mi smo zaduženi da ti čaša svaki dan bude „na pola puna, a ne prazna“!
Uživaj kroz dan uz svoj radio za bolje raspoloženje.

Jutro na Totalnom

Split i Dalmacija se bude uz Slavka!

Traženje papuča kraj kreveta, polusneno kuhanje kave, spremanje za posao i vožnju po gradu, svakog radnog dana obavljate s nama!

Totalno dobru glazbu,  aktualnosti, zabavu i teme o kojima se toga dana isplati pričati za vas ćemo otvoriti svako jutro od 7 do 11 na Totalnom!